Reabilitare si modernizare cladire

Reabilitare și modernizare clădire

Clădirea este compusă dintr-un corp S+P+E. Funcțiunea clădirii înainte de reabilitare era birouri, iar după reabilitare și modernizare s-a transformat într-o pensiune cu circuit închis, cu bucătărie pentru mic dejun, sală de mese și sală de ședințe. S-a instalat și un lift de marfă cu capacitatea de 100kg. Clădirea fiind construită la începutul secolului XX, a fost necesară o consolidare.

Reabilitarea a inclus refacerea completă a instalațiilor interioare (încălzire, sanitare, termice, electrice, curenți slabi), s-a realizat protecția la foc cu tavane false cu rezistență la foc, uși metalice rezistente la foc (la spațiile de depozitare), s-au montat senzori de fum în toate încăperile. S-au executat recompartimentări pentru a asigura grup sanitar propriu fiecărui dormitor.

S-au amenajat 11 dormitoare, fiecare cu baie proprie, cu cabine de duș cu rigole îngropate sau vană și pereți din sticlă securizată. S-au executat hidroizolații și placări ceramice noi în toate grupurile sanitare. S-a înlocuit toată tâmplăria interioara și s-a montat tapet din fibră de sticlă în majoritatea încăperilor. Parchetul existent din lemn masiv s-a recondiționat și în unele încăperi s-a montat parchet din lemn masiv nou.

  • Reabilitare și modernizare clădire existentă
  • Consolidare structură prin construire ziduri noi de rezistență
  • Recondiționare parchet din lemn masiv
  • Finisaje interioare cu tapet, vopsitorii lavabile, gresie, faianță
_DSC6301 (2)

Reabilitare și modernizare clădire.